Berea și vinul. De ce boli feresc
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Dintre băuturile alcoolice, berea și vinul sunt cele mai puțin nocive, deoarece nu au la bază alcool distilat, coloranți, aditivi.

Vinurile seci și demiseci sunt de preferat celor dulci. Acestea nu conțin zahăr și au proprietăți antioxidante. Fac bine inimii și nu îngrașă.

CITEȘTE ȘI: S-a lansat PRIMA bere la borcan. Unde veți putea bea "The Jar"

Berea, în schimb, ajută oasele și are vitamine. Conform unui studiu făcut la Centrul de Cercetare în Nutriție Umană și Antiîmbătrânire de la Universitatea Tufts din Boston, bărbații mai în vârstă și femeile aflate la menopauză care consumă unul sau două pahare de bere pe zi au oase mai puternice. Acest fapt se datorează conținutului de siliciu din bere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel