Urmărește emisiunea live
Benzema l-a depăşit pe Raul în clasamentul all-time al marcatorilor clubului Real Madrid, în campionat
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
Facebook Real Madrid C.F
Facebook Real Madrid C.F
Karim Benzema l-a depășit pe Raul Gonzalez în clasamentul all time al marcatorilor clubului Real Madrid, în campionatul Spaniei.  

Atacantul francez Karim Benzema, câştigătorul Balonului de Aur în 2022, l-a depăşit pe spaniolul Raul Gonzalez în clasamentul all time al marcatorilor clubului Real Madrid în campionatul Spaniei, după ce a reuşit o dublă în partida cu Elche (4-0), disputată miercuri pe stadionul Santiago Bernabeu, a anunţat Liga spaniolă de fotbal (La Liga).

Benzema a ajuns la un total de 230 de goluri, devansându-l pe Raul (228), fostul căpitan al lui Real şi actualul antrenor al echipei secunde a clubului madrilen.

Cel mai bun marcator din istoria clubului Real Madrid în La Liga este portughezul Cristiano Ronaldo, care a înscris în total 311 goluri, între 2009 şi 2018, când s-a despărţit de clubul spaniol.

Argentinianul Lionel Messi, fostul atacant al echipei FC Barcelona, este însă jucătorul cu cele mai multe goluri înscrise în campionatul Spaniei (474).

Karim Benzema a marcat 11 goluri de la debutul actualei ediţii din La Liga şi se află la trei lungimi de liderul clasamentului golgheterilor la zi din fotbalul spaniol, polonezul Robert Lewandowski (FC Barcelona), scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel