Ben Affleck, inspirat de Klaus Iohannis când și-a ales costumul de nuntă? Bogdan Chirieac: Ar trebui să fie președintele nostru. Scoateți fum de supărare
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Ben Affleck, inspirat de Klaus Iohannis atunci când și-a ales costumul de nuntă. Chirieac: Ar trebui să fie președintele nostru / Foto: Colaj capturi video Youtube
Ben Affleck, inspirat de Klaus Iohannis atunci când și-a ales costumul de nuntă. Chirieac: Ar trebui să fie președintele nostru / Foto: Colaj capturi video Youtube
Mugur Ciuvică atrage atenția asupra faptului că ținuta lui Ben Affleck seamănă foarte mult cu ținuta lui Klaus Iohannis, purtată de Ziua Marinei. 

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit, iar evenimentul a fost numit nunta anului 2022. Mugur Ciuvică a trage atenția însă asupra unui detaliu observat de puțini. Se pare- ironic vorbind- că atunci când și-a ales ținuta pentru marele eveniment, Ben Affleck s-a inspirat de la președintele nostru, Klaus Iohannis, purtată de Ziua Marinei. Alegerile vestimentare ale celor doi chiar sunt foarte asemănătoare.

"Ați văzut sau nu ați văzut că a observat domnul Badea în emisiunea de alaltăieri, nu în asta de ieri când ați fost și dumneavoastră la Gâdea, știți că nunta anului, Jennifer Lopez cu Ben Affleck, ați văzut că Ben Affleck ăsta s-a îmbrăcat ca Iohannis la Ziua Marinei?", a spus Mugur Ciuvică în cadrul emisiunii Miercurea Neagră de la DC NEWS.

"Ați văzut ce în trend este?", a remarcat Bogdan Chirieac.

"Aia e. A observat domnul Badea, m-am uitat și am zis: "Da, domnule, asta e. S-a uitat, l-a văzut pe Iohannis îmbrăcat așa, cu papion". Exact la fel s-a îmbrăcat și megastarul Ben Affleck.", a mai spus Mugur Ciuvică.

"Degeaba, vedeți, ar trebui să fie președintele nostru, al USR-ului, că și dânsul e avangardist în materie de modă. Noi suntem avangardiști în materie de politică, noi USR-ul. Pur și simplu, nu aveți ce ne reproșa și atunci scoateți fum de supărare, vizavi de noi, de USR-iști.", a continuat Bogdan Chirieac.

În video de mai jos, vedeți ce ținută a avut Ben Affleck:

Iar în acesta puteți observa ținuta președintelui Klaus Iohannis de la Ziua Marinei. Ținutele celor doi chiar seamănă foarte mult.

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit

Jennifer Lopez şi Ben Affleck s-au căsătorit sâmbătă în Nevada, la 18 ani după încheierea primei lor relaţii, intens mediatizată, informează Agerpres, citând AFP şi Reuters.

Benjamin Geza Affleck s-a căsătorit cu Jennifer Lopez, potrivit certificatului de căsătorie emis de comitatul Clark, unde se află oraşul Las Vegas, conform documentelor legale consultate de AFP. Cuplul şi-a anunţat căsătoria într-un newsletter trimis de Lopez în care dezvăluie că cei doi au zburat în oraşul deşertic Nevada pentru a obţine certificatul de căsătorie şi s-au căsătorit sâmbătă seară la o capelă, potrivit revistei People citată de Reuters.

"Dragostea este frumoasă. Dragostea este bună. Şi se dovedeşte că dragostea este răbdătoare. Răbdătoare timp de douăzeci de ani. Exact ce ne-am dorit", a scris Lopez în newsletter, conform People.

Newsletterul era semnat "Doamna Jennifer Lynn Affleck", potrivit Los Angeles Times. Lopez a postat o fotografie pe reţelele de socializare în care apare în pat, purtând verighetă.

Cântăreaţa în vârstă de 52 de ani şi-a anunţat logodna cu actorul Ben Affleck în aprilie într-un mesaj video scurt în care, vizibil emoţionată, purta un inel cu piatră verde. Cele două vedete au stârnit interesul anul trecut după ce au dat o nouă şansă cuplului lor, supranumit "Bennifer" la începutul anilor 2000. Jennifer Lopez şi Ben Affleck s-au cunoscut în 2002, pe platourile de filmare ale filmului "Gigli", considerat în general un eşec, iar relaţia dintre cele două vedete a fost urmărită îndeaproape de paparazzi. Căsătoria lor, programată în 2003, a fost amânată, ulterior cei doi anunţând sfârşitul relaţiei, în 2004.

Jennifer Lopez a mai fost căsătorită de trei ori, inclusiv cu artistul Marc Anthony cu care are gemeni. Ben Affleck a fost căsătorit cu actriţa Jennifer Garner, cu care are trei copii. Vezi mai mult despre acest subiect AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel