Zmărăndescu: "Becali nu rezistă, se va sinucide"
Data publicării:
Autor: Căloiu Oana
WhatsApp

Fostul bodyguard al lui Gigi Becali, Cătălin Zmărăndescu, susține că patronul Stelei nu va rezista în închisoare. Mai mult, fostul bodyguard spune că Gigi Becali s-ar putea sinucide. Ipoteza este respinsă de psihologi, care spun că un om cu adevărat religios va respecta interdicția Bisericii, care consideră sinuciderea cel mai grav păcat.

 Cătălin Zmărăndescu a declarat că Gigi Becali, condamnat la trei ani de închisoare cu executare în dosarul schimbului de terenuri cu MApN, s-ar putea sinucide în scurt timp.

"Nu știu dacă rezistă două luni în pușcărie, darămite trei ani! Ascultați-mă ce vă spun, nu rezistă două luni! Mi-e și frică să vă spun la ce mă gândesc, scoateți-l din Parlament, cred că se sinucide. Mă gândesc să nu facă vreo tâmpenie", a spus fostul bodyguard.

Zmărăndescu a adăugat că, la modul în care s-a comportat patronul Stelei în cele două săptămâni petrecute în arest, nu va rezista să-și ispășească sentința. Luptătorul a declarat că Gigi Becali "doar are gura mare".

Pedeapsa lui Becali, "dată de la Dumnezeu"

Fostul bodyguard al patronului Stelei a ținut să-i reproșeze public lui Becali comportamentul avut.

"Gigi face doar ce vrea el. Eu l-am sfătuit să cheme Poliția atunci, dar nu m-a luat în seamă. Nu s-ar fi ajuns acolo. M-am blocat, nu-mi venea să cred că vrea să fugă. Ceea ce se întâmplă azi e rezultatul a ceea ce ai făcut ieri. El n-o să înțeleagă niciodată. Dumnezeu îți dă după ceea ce meriți", a conchis Zmărăndescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel