Data publicării:

Becali a făcut ”play-list-ul” pentru viitorul antrenor. Ce spune despre Teja și Dică

Autor: Sebastian Florea | Categorie: Sport
WhatsApp
Gigi Becali e hotărât să-l oblige pe viitorul antrenor de la FCSB să folosească în prima echipă anumiți jucători.

Patronul FCSB, Gigi Becali, a pregătit deja lista cu jucătorii care trebuie să fie titulari din sezonul 2019-2020. Alegerea acestora pare a fi influențată de dorința finanțatorului de a-i vinde ulterior pe bani buni, dacă ei vor confirma în prima echipă:

"Nu că voi încerca, așa va juca urmatorul antrenor - cu Vlad în poartă. Trebuie să iau milioane multe. Nu pun presiune, dar vreau să fac bani din fotbal. Man, Coman trebuie să joace. Trebuie să joace și Nedelcu, și Moruțan. Sunt tineri! Nu știu, să-i antreneze, să facă ce știu ei. Ei o să joace. Doar în sezonul regulat facem asta. În play-off, nu mai facem asta. Nu mai ținem cont de vârstă. Tănase - nu-mi fac probleme, e cel mai bun din România. Așa cred eu, că e cel mai bun din România", a declarat la PRO X Gigi Becali.

Finanțatorul FCSB își dorește, totuși, un antrenor peste care să nu se mai bage de-a lungul campionatului.

„CFR Cluj are o echipă puternică. Și mai aduce 4-5 jucători, așa cum a zis Dan Petrescu. O să fie și mai puternică. Noi avem o valoare mai mare, dar nu am fost o echipă. Poate noul antrenor va face o echipă puternică. Vreau un antrenor la care să nu mă bag. Până acum nu am avut cum, că antrenorii nu faceau ce trebuie! Cum să ai asemenea jucători și să nu ai posesie? Construcția trebuie să înceapă de la fundașii centrali”, a mai spus Gigi Becali la Pro X.

Antrenorul cu care FCSB a încheiat campionatul Mihai teja, și-a luat deja rămas bun de la jucători, viceampioana urmând să-și aleagă un nou tehnician.

Citește și:

Budescu, drum liber către FCSB. Ar putea reveni în România

FCSB, transferuri. Dragoș Nedelcu, clauză de reziliere imensă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel