Bebeluș, găsit în fața unui bloc într-o pungă. Gâdea: E cineva care vrea să-l înfieze?
Mihai Gâdea revine la Antena 3
Un bebeluș a fost găsit într-o pungă în Sectorul 3 din București. 

„Un breaking news care te pune pe gânduri: în municipiul București, în Sectorul 3, o femeie a sesizat că a găsit un nou născut în fața unui bloc, într-o pungă. Acesta prezintă semne vitale și a fost preluat de către un echipaj SMURD. Se desfășoară cercetări. Sigur că te gândești cum e posibil ca cineva să facă asta. Pe de altă parte, mă întreb, tocmai pentru că ne apropiem de sărbătoarea Nașterii Mântuitorului, o fi cineva în acest București, la această oră, care vrea să înfieze un astfel de copil? Deci, repet, în Sectorul 3, a fost găsit un nou născut într-o pungă”, a spus Mihai Gâdea, marți seară, la Antena 3.

„Eu cred că sunt foarte mulți oameni în București care ar vrea să înfieze acest copil și sper să fie mulți parlamentari care să modifice legea adopției”, a spus și Adrian Ursu, prezent în platoul Antena 3. 

„Până în acest moment, în ciuda faptului că este o tragedie, are toate semnalmentele unei minuni. Copilul a ajuns la Marie Curie și este într-o stare bună. Mă întreb dacă vom avea, până la finalul emisiunii, o familie care își va dori acest copil”, a mai spus Mihai Gâdea. 

Autor: Rodica Mitu | Publicat pe: 22 dec 2020 / 22:12
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro