România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Andrada Oana | Publicat pe: 07 aug, 23:41
Beatrice Mahler, AVERTISMENT privind asimptomaticii. Așa se întâmplă de foarte multe ori!
Foto: Agerpres
Beatrice Mahler, managerul Institutului Matei Balș din Capitală, a tras un semnal de alarmă privind situația asiptomaticilor. 

Managerul Institutului Matei Balș din Capitală, Beatrice Mahler, a declarat vineri seară, la Realitatea Plus, că s-a constatat faptul că asimptomaticii au, de fapt, de multe ori, simptome ușoare. 

„Din discuțiile pe care le-am avut cu colegii mei, am constatat că, de foarte multe ori, pacientul care se declară asimptomatic când ajunge la spital, dacă analiza este făcută corect, dacă discuția este amănunțită, are o tuse ușoară, o astenie, simptomatologie care nu-l deranjează în mod deosebit, dar există o modificare a stării lui de sănătate”, a spus dr. Mahler. 

Astfel, managerul Institutului Matei Balș a precizat că „este foarte bine ca o persoană să ajungă măcar pentru câteva ore să-și facă un examen medical, o radiografie pulmonară, niște teste de sânge uzuale, pentru a avea un bilanț minimal”.

Bilanțul la care face referire dr. Beatrice Mahler îl ajută pe medic să facă diferența între o formă de boală cu simptome puține și o formă de boală care să necesite internare. 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro