Băuturi potrivite dimineților. Se consumă pe stomacul gol
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Pixabay
Pixabay
Diminețile pot fi începute cu una dintre următoarele băuturi, benefice sănătății și metabolismului. 

Lichidele consumate dimineața pe stomacul gol pot oferi corpului un început bun al zilei, dar și hidratarea necesară după o noapte de somn. Fie că este vorba despre ceai verde, negru, de ghimbir, sau doar apă cu lămâie sau oțet, fiecare alegere poate fi potrivită. 

Apa cu lămâie

Beneficiile consumului de apă dimineața sau după ce ne trezim sunt multiple. Pe lângă drenarea toxinelor și hidratare, 2 pahare de apă pot mări arderile metabolice, scrie Health Line. Apa poate fi infuzată cu lămâie, ierburi aromatice sau fructe, pentru un aport de vitamine. De asemenea, 28 de grame de suc de lămâie acoperă un sfert din necesarul zilnic de vitamina C.

O lingură de oțet de mere, deși neplăcut la gust, ajută organismul să mențină un nivel echilibrat al zahărului din sânge, studiile incipiente demonstrând că poate distruge bacteriile patogene. O opțiune mai dulce este apa de cocos, plină de vitamine și consistentă, reducând apetitul. 

Ceaiul verde

Beneficiile ceaiului verde vin de la antioxidanții conținuți în doze mari. Unul dintre beneficiile acestui ceai are legătură cu metabolismul și îmbunătățirea acestuia. Studiile au demonstrat că ceaiul verde ajută atât la creșterea ratei metabolice, cât și la arderea grăsimilor. 

Cafeaua keto

Pe lângă beneficiile cafelei, care oferă energie de la prima înghițitură, cafeaua după rețeta keto poate atinge mai multe obiective. Cafeaua combinată cu grăsimile din untul ghee sau uleiul de cocos ajută metabolismul să pornească la un nivel optim beneficiind toată ziua de o digestie sănătoasă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel