Bătrân de 75 de ani, acuzat de tânăra soție că este prea activ sexual
Data publicării:
Autor: Cristina Alexandrescu
WhatsApp
Caz bizar în Italia pentru judecătorii din Italia. O tânără de 25 de ani l-a dat în judecată pe soțul său, mai bătrân cu o jumătate de secol, nemulțumită de apetitul sexual exagerat al acestuia.

Efisio Manfrin, un bătrân de 75 de ani din Napoli, este acuzat de propria sa soţie, Iglesia Guerero, în vârstă de 25 de ani din Cuba, că este un maniac sexual care vrea să petreacă toată ziua în dormitor, relatează Daily Mail.

Cuplul a ajuns în faţa judecătorilor după ce vecinii au chemat poliţia deoarece cei doi se certau. Dacă tânăra Iglesia Guerero spune că este vorba despre dependenţa sexuală exagerată pe care o are bărbatul său, bătrânul a încercat să le explice judecătorilor că divergențele s-ar datora banilor.

"Am început să ne certăm în momentul în care am realizat că ei îi păsa mai mult de banii mei decât de sex şi de afecţiune. Atunci când am cunoscut-o am fost uimit atunci când mi-a spus că mă iubeşte. Mi-a spus că îmi apreciază simţul umorului şi faptul că poate avea conversaţii mai interesante decât cu bărbaţii mai tineri. I-am făcut multe cadouri şi aveam o viaţă sexuală normală, dar după ce ne-am căsătorit şi i-am dat acces la contul meu bancar, totul s-a terminat. Ea voia doar să plătesc eu pentru tot şi nu m-a mai lăsat să fac sex cu ea", a povestit bătrânul italian, scrie România TV.

Conform vecinilor, cuplul a mai avut o astfel de problemă în anul 2012, atunci când cei doi s-au certat, iar tânăra a plecat o lună în Cuba, ţara sa de origine, ca apoi să se întoarcă la soţul ei.

Procesul continuă, iar cei doi soți au fost sfătuiți să stea separați până când situația se va calma.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel