Băsescu sare în apărarea Sorinei Pintea. Exemplu cu Elena Udrea în arest
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres
Traian Băsescu i-a luat apărarea Sorinei Pintea după ce aceasta a fost ţinută aproape o săptămână în Arestul Central şi a dat-o exemplu chiar pe Elena Udrea. 

"Procurorii nu sunt nici ei cei mai inteligenţi oameni din lume. Sunt la fel ca noi, nişte oameni pe care îi duce mintea cât îi duce. Nu sunt cu mult mai deştepţi decât mine. Pe de altă parte, există şi probabil abordarea că exista riscul să piardă proba dacă o lăsau să iasă din spital cu banii. Asta dacă chiar a fost probă. Am înţeles că a fost pusă o pungă pe masă, pungă pe care doamna Pintea nici nu a deschis-o. De teamă să nu fie tratat ca un cadou de 1 martie au acţionat procurorii aşa. Nu ştiu cât e de probă, care să stea în picioare. Eu nu pledez vinovat sau nevinovat, nu mă pronunţ, dar tratamentul aplicat dnei ministru este inadmisibil. Eu nu uit nici tratamentul aplicat acelei doamne care era în luna a 9a de sarcină şi i s-a dat arest la Beciul Domnesc. Ce risc prezenta acea femeie (n.r. Elena Udrea) de ai ţinut să îi dai arest preventiv? La fel şi dna Pintea. Poate justiţia ar trebui să se uite şi la categoria asta de oameni. Femeile sunt mai plăpânde, au copii acasă, probleme specifice unei femei...", a declarat Traian Băsescu la B1TV. 

Acesta l-a criticat şi pe Andrei Caramitru, care transmisese că locul hoţilor este la puşcărie, după imaginile cu Sorina Pintea plimbată în cătuşe. "Hoţii la puşcărie, dar proştii unde?", a mai spus fostul preşedinte. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel