Băsescu îi face praf pe Mureșan, Preda și Macovei. ”AU UITAT”. Dezvăluire despre EBa: E greu de crezut, dar ăsta-i adevărul
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES
Traian Băsescu a dat cărțile pe față despre candidatura fiicei sale, Elena Băsescu, la alegerile parlamentare. 

Întrebat dacă a fost consultat de Elena Băsescu privind candidatura la alegerile parlamentare, Traian Băsescu a răspuns, la Digi24: ”Da, mi-a spus că o să candideze și, de data asta n-am mai împiedicat-o. Am împiedicat-o o dată și am înlocuit-o cu Siegfried Mureșan, care pe urmă și-a dat seama că nu mai e PMP-ist, că a devenit liberal, dar după ce a înghițit locul PMP-ului. Și am mai avut experiențe cu Preda, cu Monica Macovei, care, după ce s-au văzut acolo, uitaseră că au plecat din PMP și că partidulețul ăsta mic i-a trimis la Bruxelles.”

”Nu eu am pus-o pe listă - pe Elena Băsescu n.r. - dar ăsta-i adevărul, a fost acceptată de partid” a punctat Traian Băsescu. ”A spus: dacă taică-tu nu candidează, măcar vin-o tu” a continuat fostul președinte, care a lăudat-o: ”Deocamdată a făcut ceva mult mai bun decât au făcut mulți, a făcut trei copii acestei țări, pe care-i crește singură. Sunt convins că pentru copiii ăștia își va dedica viața în politică unor lucruri importante”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel