România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Giorgiana Croitoru | Publicat pe: 12 iul, 23:12
Băsescu, FULMINANT la adresa lui Orban, după ce a scos dovezile. "Hasta la vista, baby"
Traian Băsescu a scris un mesaj dur pe rețelele de socializare la adresa lui Ludovic Orban, după ce a scos dovezile în direct. 

"Dragă Orban, călătorului îi șade bine cu drumul...

România a semnat un Tratat Interguvernamental transpus în legislația română prin HG nr.758/2009 și operaționalizat prin ordinul ministrului nr.1638/2014, pentru punerea în aplicare a Regulamentului Internațional de Sănătate 2005 al Organizației Mondiale a Sănătății (OMS).

De asemenea, există Decizia COM (2011/866 - 2011/0421), care transpune Regulamentul Internațional de Sănătate și dezvoltă la nivel european un sistem de alertă pentru lupta împotriva transmiterii epidemiilor și pandemiilor și care este parte a sistemului global coordonat de OMS. Ai deci și un Tratat Interguvernamental și o Decizie a Parlamentului European și a Consiliului, privind amenințările tranfrontariele grave pentru sănătate. Așadar, ai toate instrumentele legale să acționezi pentru diminuarea efectelor pandemiei COVID-19", a scris Traian Băsescu pe pagina de Facebook.

Citește și: Protest anti-restricții. Băsescu rupe tăcerea. EXPLICAȚII de ultimă oră, cu DOVEZILE pe masă. TOTUL despre CARANTINĂ / IZOLARE

”Hasta la vista, baby”

 

"Dacă o faci sau nu, depinde doar de tine, instrumentele legislative le ai. Toate documentele de reglementare, fie că sunt europene, fie că sunt naționale sau ținând de ONU, ca Tratat Interguvernamental, asigură elementele esențiale și obligatorii de punere în aplicare a mecanismelor de luptă împotriva epidemiilor și pandemiilor.

Tu și guvernul, dispuneți de toate mijloacele legale pentru protejarea propriului popor de epidemii și pandemii și în același timp aveți obligații majore față de comunitatea internațională. Nu mai sta inutil la mâna PSD-ului, care nu face decât un joc de extindere a pandemiei în populația țării. ACȚIONEAZĂ! Dacă nu, ”hasta la vista, baby”! Vezi titlul", a completat el.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
Capital.ro
Capital.ro
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro