Băsescu - Abraham, confruntare EXPLOZIVĂ. Replici DURE la RTV
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Pavel Abraham și Traian Băsescu au avut un schimb de replici, în direct, la România TV.

"Să mă asculte și Pavel Abraham, că și eu îi ascult prostiile pe la televizor!", a zis fostul președinte referindu-se la faptul că avocatul urma să vorbească la România TV, dar într-o altă emisiune. 

"Domnul Abraham a fost unul dintre cei care au construit înscenarea fratelui meu. Acesta este punctul meu de vedere", a zis Traian Băsescu.

"Vă respect punctul de vedere, dar sunteți într-o eroare totală. Nu eu l-am pus să facă ce a făcut! Eu doar mi-am făcut datoria de avocat", a replicat Pavel Abraham.

Mircea Băsescu, condamnat la patru ani de închisoare

La finalul lui 2017, Mircea Băsescu, condamnat la patru ani de închisoare pentru trafic de influenţă şi aflat la Penitenciarul Poarta Albă, a fost eliberat condiţionat, în baza unei decizii definitive luate de Tribunalul Constanţa.

[citeste si]

Mircea Băsescu a fost condamnat definitiv în iunie 2016, de Curtea de Apel Constanţa, la patru ani de închisoare cu executare pentru trafic de influenţă, în dosarul în care a fost judecat pentru că ar fi primit 250.000 de euro pentru a interveni pe lângă magistraţi pentru soluţionarea unui proces care îl viza pe Sandu Anghel. Instanţa a păstrat, astfel, decizia dată iniţial de Tribunalul Constanţa, în ianuarie 2016.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel