Situație ciudată pentru un baschetabilst român. A fost găsit în comă pe stradă
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
basket
basket

Fostul component al echipelor de baschet CSU Atlassib Sibiu şi CSU Ploieşti, Andrei Lefter, se află internat în comă la Spitalul Judeţean Sibiu, după ce a fost găsit căzut pe stradă.

"A fost investigat de medicii din Urgenţă şi apoi internat pe Terapie Intensivă cu traumatisme la cutia craniană. Starea lui este una gravă, este în comă profundă şi medicii estimează şanse minime de supravieţuire", a declarat Decebal Todăriţă, scrie Mediafax.

Sportivul a fost transportat la spital de către o Ambulanţă care l-a preluat de pe un bulevard central din municipiul Sibiu, din apropierea unor cămine studenţeşti. Studenţii din zonă l-au văzut şi au sunat la 112.

Poliţiştii au demarat o anchetă, dar nu ştiu deocamdată exact ce a păţit tânărul. Surse din cadrul anchetei susţin că este posibil ca tânărul sportiv să fi încercat să sară un gard care desparte o casă de căminele studenţeşti. Nu se ştie dacă vroia să treacă spre cămine - unde martorii spun că ar avea o prietenă - sau dacă pleca de la cămin. Cert este că s-a dezechilibrat, s-a agăţat de un burlan care s-a desprins şi a căzut în gol.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel