Barmanul de la "Românii au Talent" a băgat o fetiţă în comă
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Valentin Luca, barmanul de la "Românii au Talent", a accidentat grav o fetiţă pe DN1. Se pare că fetiţa traversa neregulamentar şi a fost lovită în plin. În urma impactului fetiţa de şapte ani a fost transportată la spital, iar azi noapte a fost adusă la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală pentru că se află în comă şi are multiple leziuni.

Potrivit primelor informaţii, micuţa a traversat prin loc neregulamentar, deşi pasarela era la nici 50 de metri distanţă, şi a fost lovită de autoturismul condus de Valentin Luca, unul dintre foştii concurenţi de la Românii au Talent.

"Copilul era jos, era lovit. La cap, şold, picior. Şoferul e concurentul de la Românii au Talent, barmanul. N-a zis nimic. Era cu părinţii revoltaţi. Îl apostrofau", a spus un martor.

În urma impactului, copilul a fost grav rănit, fiind transportat cu un elicopter SMURD la un spital din Bucureşti. "Am fost solicitaţi pentru un accident rutier. Victima este cu traumatism cranian şi un traumatism abdominal. A fost stabilizată şi va fi preluată de un elicopter SMURD şi dusă la un spital din Bucureşti", a declarat Mădălin Ipatie, medic ambulanţă Prahova.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel