Barcelona - Real Madrid. Care este clubul care profită de amânarea „El Clasico”
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Protestele din Catalonia au dus la decizii neașteptate în fotbalul spaniol.

Manifestațiile recente din Barcelona, pornite de încarcerarea unor politicieni, au stat la baza amânării El Clasico pentru o zi ulterioară, sub pretextul securității fanilor și a fotbaliștilor.

Chiar dacă una dintre opțiuni presupunea o schimbare de teren, data de 26 octombrie rămânând valabilă pentru meci, Real Madrid și Barcelona s-au opus, conform Marca.

Catalanii au sugerat ca meciul să fie în continuare jucat pe Camp Nou, doar că pe 7 sau 18 decembrie. Data cea din urmă este cea mai bună variantă, în ciuda faptului că coincide cu meciurile din Copa del Rey.

Cine va beneficia cel mai mult din amânarea meciului?

Meciurile viitoare și forma celor două echipe oferă un răspuns clar. Real Madrid se va deplasa la Mallorca pe 19 octombrie, iar la trei zile distanță, los blancos vor zbura spre Turcia, să înfrunte Galatasaray. Acest lucru înseamnă că formația de pe Bernabeu va avea 3 zile să se recupereze pentru El Clasico, în cazul în care se va juca pe 26 octombrie.

Pe de altă parte, Barcelona a zburat deja în Eibar pentru confruntarea de sâmbătă, la amiază. Mai apoi, catalanii vor pleca în Cehia pentru a se confrunta cu Slavia Praga, pe 23 octombrie. Barcelona va reveni acasă a doua zi, pe 24, ceea ce le lasă doar două zile și jumătate să pregătească meciul cu Real Madrid.

Așadar, Real Madrid nu ar trebui să-și facă griji pentru meciul cu Barcelona și să se concentreze doar pe deplasarea crucială din Turcia dacă El Clasico va fi amânat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel