Barcelona i-a găsit înlocuitor lui Neymar. Sumă colosală de transfer
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Philippe Coutinho (25 de ani) va fi prezentat vineri, 11 august, la Barcelona, după ce oficialii de pe Camp Nou s-au înţeles cu şefii de la Liverpool asupra sumei de transfer, scrie cotidianul spaniol El Periodico. 

Coutinho îl va înlocui pe Neymar plecat la PSG pentru o sumă record, 222 de milioane de euro.

Barcelona şi-a trimis o delegaţie în Anglia pentru a negocia cu Liverpool, chiar dacă Jurgen Klopp, antrenorul "cormoranilor", a spus în mai multe rânduri că fotbalistul brazilian nu este de vânzare. După ce au refuzat o primă ofertă, în valoare de 72 de milioane de lire plus unul dintre Rafinha sau Andre Gomes şi o alta de 120 de milioane de euro, oficialii de la FC Liverpool au acceptat-o pe a treia, însă presa din Spania nu dezvăluie suma pentru care cele două cluburi au căzut de acord.

Potrivit Prosport, El Periodico scrie că, în timp ce delegaţia Barcelonei a zburat în Anglia pentru a negocia transferul, agentul fotbalistului a venit în capitala Cataloniei pentru a se asigura că jucătorul vine pe Camp Nou în condiţii cât mai bune. Anunţul spaniolilor vine la doar o zi după ce presa engleză scria că Philippe Coutinho "protestează în timpul antrenamentelor" şi face cât mai puţine lucruri, încercând să-i forţeze mâna antrenorului Jurgen Klopp.

Coutinho a ajuns la Liverpool în 2013, de la Internazionale Milano, pentru 10 milioane de euro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel