Bărbat omorât cu o farfurie şi incendiat
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Trupul unui bărbat decedat, se pare, în urma unei agresiuni a fost descoperit carbonizat, vineri seara, într-un imobil care a ars, în sectorul 2 al Capitalei.

"În jurul orei 20,00, prin apel 112 a fost sesizat un incendiu pe şos. Colentina, sector 2. La faţa locului s-au deplasat echipe de pompieri şi poliţişti ai Secţiei 7. Au fost evacuaţi mai mulţi locatari, iar după stingerea incendiului, în apartament a fost găsit cadavrul carbonizat al unui bărbat", potrivit Biroului de presă al Poliţiei Capitalei.

Având în vedere că din cercetările preliminare s-a conturat ipoteza că persoana ar fi decedat ca urmare a unei agresiuni, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri în vederea stabilirii întregului context în care a decedat persoana, mai precizează poliţiştii.

Conform Antena 3, bărbatul a fost omorât de concubină, femeia fiind în stare de ebrietate. Dupa ce l-a ucis, a dat foc apartamentului. Femeia și-a omorât iubitul lovindu-l în cap cu o farfurie și apoi i-a dat foc la casă. Incidentul a avut loc, vineri seara, în zona Piața Colentina din București.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel