Pastor infectat cu COVID, internat la Suceava, "marcat pe viață"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Pastorul Daniel Grigoriciuc a fost infectat cu coronavirus și a ajuns în Spitalul din Suceava. Acesta a povestit prin ce a trecut.

"M-am întors dintr-o slujire din Belgia. La un moment dat, am simţit că sănătatea mi se şubrezeşte şi s-a dovedit că eram infectat. Şi eu şi soţia am ajuns la spitalul din Suceava, de unde eu, din cauza agravării stării, am ajuns la Iaşi. Sunt impresionat de dragostea fraţilor şi a surorilor care s-au rugat pentru mine. Vreme de o lună nu am vorbit decât cu mine însumi şi cu Dumnezeu.

Domnul ne-a arătat cât de uşor se poate muri, că nu ne putem bizui pe noi, că trebuie să ne bizuim pe el... Am fost la terapie intensivă, am văzut scene care m-au marcat pe viaţă. Medicii au recunoscut că din punct de vedere medicală singura mea şansă a fost Dumnezeu. Acum am vigoare, poftă de mâncare şi poftă de viaţă", a spus pastorul Daniel Grigoriciuc, potrivit monitorulsv.ro.

"Vocea îmi e afectată"

"Pentru mine este o minune că pot să fiu reauzit pe post, vocea îmi e afectată pentru că am fost intubat, însă acum sunt bine, gradul de saturaţie e aproape de 100%. Mă pot bucura de aerul de afară, însă deocamdată doar din salonul în care mă aflu. Sunt bine, aş vrea să le mulţumesc tuturor celor care s-au rugat pentru mine, pentru familia mea", a mai spus el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel