Data actualizării:
Data publicării:

Bărbat cu COVID-19, accident la venirea în țară. Doi poliţişti, izolaţi la domiciliu

Autor: Giorgiana Croitoru | Categorie: Sanatate
WhatsApp
Ambulanta
Ambulanta
Botoşăneanul confirmat cu COVID-19 a fost implicat într-un accident, la revenirea în ţară, în Bistriţa-Năsăud. Doi poliţişti au fost izolaţi la domiciliu.

Bărbatul de 46 de ani din judeţul Botoşani care marţi a fost confirmat cu COVID-19 a fost implicat, la revenirea în ţară din Italia, într-un accident pe raza municipiului Bistriţa, motiv pentru care doi poliţişti care au intrat în contact cu el au fost testaţi pentru noul coronavirus şi se află în izolare la domiciliu.

Ce spun reprezentanții IPJ Bistriţa-Năsăud

"La data de 14 martie a.c., bărbatul din Botoşani a fost implicat într-un accident rutier, produs pe raza municipiului Bistriţa, soldat cu avarii şi soluţionat pe cale amiabilă. Acesta nu a avut contact cu celălalt şofer, iar autoturismul a fost transportat pe platformă până la destinaţie. Atât şoferul, cât şi poliţiştii care au intervenit la faţa locului erau echipaţi corespunzător, purtau mănuşi şi măşti de protecţie. Autoturismul în cauză tranzita judeţul, fiind venit din vamă şi însoţit de poliţişti şi jandarmi. Pentru siguranţă, cei doi poliţişti au fost testaţi de către DSP şi, până la primirea rezultatelor, se află în izolare la domiciliu", a transmis, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud.

Botoşăneanul a fost transferat, marţi, la Spitalul clinic de boli infecţioase din Iaşi, după ce testul pentru noul coronavirus a ieşit pozitiv. El se întorsese din Italia în data de 14 martie şi fusese plasat în carantină într-un centru din municipiul Botoşani, citează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel