Bani câștigați din TikTok. Mesaj pentru ANAF: "Ajutați-mă să fiu un om cinstit!"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Lucian Elgi, supranumit "Rege al TikTok-ului", a vorbit despre banii câștigați prin intermediul acestei platforme. Pentru o singură dedicație pe TikTok, în timpul unei transmisiuni live alături de Nicolae Guță, o persoană a oferit suma de 60.000 de euro.

Lucian Elgi a încercat să ia legătura cu ANAF pentru a se informa cu privire la modalitatea legală de a se bucura de banii obținuți prin intermediul TikTok, dar nu a primit niciun răspuns concret.

"Este un spectacol online, gratuit. Atenție, gratuit, fără să cerem absolut nimic în schimb. Așa s-a întâmplat și cu Nicolae Guță. Noi nu aveam de unde să știm că va fi vorba despre 2, 4 milioane de oameni care au urmărit live-ul pe întreaga sa durată. Cadrul legal este problema. Unde mă încadrez eu cu acești bani? Este o problemă aici, pentru că banii vin sub formă de donație. Eu nu le cer oamenilor, ei îmi dau.

Unde mă încadrez cu acești bani? Care este cadrul legal? Ajutați-mă să fiu un om cinstit. Găsiți o soluție pentru ca oamenii să înțeleagă. Eu am sunat la ANAF și am spus că vreau să scot această sumă de bani. Nu există o soluție. Mi-aș dori să mă contacteze cineva de la ANAF, să învăț și eu și să ajut, la rândul meu, alți influenceri despre calea legală de a scoate acești bani”, a spus el la Antena 3.

Despre TikTok

TikTok este o platformă socială de partajare a videoclipurilor, cunoscută pentru conținutul său variat. Utilizatorii pot crea și distribui clipuri video de scurtă durată, de obicei între 15 și 60 de secunde, folosind diferite filtre, efecte și coloane sonore. Aceste clipuri pot acoperi o gamă largă de subiecte, de la dansuri și mimă până la sfaturi de viață, comedie, educație și multe altele.

Pe TikTok există posibilitatea ca utilizatorii să primească donații în timpul transmisiunilor lor live. Această funcție le permite urmăritorilor să trimită "cadouri" virtuale, care sunt de fapt achiziționate cu bani reali. Aceste cadouri pot varia în funcție de preț și pot fi achiziționate din magazinul intern TikTok folosind moneda virtuală numită "Monede TikTok". Creatorii de conținut pot apoi converti aceste monede în bani reali.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel