BANCUL ZILEI: De ce a eliminat Ungureanu pisicile negre de la Guvern?
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Odată, demult, cînd era pe lume ceva care se chema Uniunea Sovietică, se întîlnesc preşedintele Statelor Unite, preşedintele Frantei şi preşedintele Uniunii Sovietice, să mai pună şi ei lumea la cale. După ce termină ei de pus lumea la cale, mai stau la un pahar de vorbă, să schimbe experienţă, ce fac ei cînd apare o problemă neprevăzută.

- Eu, spune preşedintele Statelor Unite, cînd apare o problemă neprevăzută, am în biblioteca Casei Albe un volum, legat în aur, memoriile lui George Washington. Îl deschid, citesc cîte ceva şi întotdeauna găsesc o idee folositoare.

- Eu, spune preşedintele Franţei, cînd apare o problemă neprevăzută, am în biblioteca palatului Elysee un volum, legat în piele, memoriile lui Napoleon. Îl deschid, citesc cîte ceva şi totdeauna găsesc o idee folositoare.

- Eu, spune preşedintele Uniunii Sovietice, cînd apare o problemă neprevăzută, îl am în beciul Kremlinului pe Hruşciov, legat în lanţuri. Îl scot de acolo şi îl întreb, totdeauna are cîte o idee.

***

Î: De ce a eliminat Ungureanu pisicile negre de la Guvern?

R: Ca să nu aibă soarta lui Boc. Înainte de a merge la Cotroceni, lui Boc i-a tăiat calea o pisică neagră.

***

- Nu ştiu ce este mai nasol: faptul că mi-a trimis un SMS “Hai să ne despărţim” sau faptul că două minute mai târziu mi-ai mai trimis unul: “Scuze, nu era pentru tine“?!

Citeşte şi:

BANCUL ZILEI: Asemănarea dintre Geoană şi Steaua

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel