BANC pentru cei care REFUZĂ vaccinarea pe motiv de credință în Dumnezeu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
foto ilustrativ Pixabay
foto ilustrativ Pixabay
Românii refuză vaccinarea din diferite motive. Unul dintre motive e credința în Dumnezeu.

Biblia, credința în Dumnezeu și sfârșitul lumii, așa cum e el văzut, din perspectivă religioasă, reprezintă unul dintre argumentele împotriva vaccinării. Însă, cu toții știm că Dumnezeu lucrează prin oameni. Prin urmare, iată bancul momentului pentru cei care refuză vaccinarea și orice restricție pentru a se proteja de virusul SARS-CoV-2, din motive religioase: 

Vin şuvoaiele peste sat. Ion se urcă pe acoperişul casei şi aşteaptă. Nişte oameni trec pe lângă casa lui într-o barcă de salvare:

- Ioane, sari în barcă, că ai să te îneci!

- Nu, rămân aici! Dumnezeu e mare şi puternic şi mă va salva!

Mai stă ce mai stă şi mai trece o barcă pe lângă el: 

- Hai, Ioane, sari în barcă şi salvează-te!

- Nu, nu! Dumnezeu e mare şi mă va salva!

Pleacă şi a doua barcă. La cea de-a treia barcă, povestea se repetă. Apoi, Ion moare înecat. Ajuns la porţile Raiului, bate cu putere şi cere să fie lăsat să vorbească cu Dumnezeu:

- Păi bine, Doamne! Eu mă rog atâta la tine... îţi dau toată încrederea mea şi tu mă laşi să mor?

- Cum te cheamă? întreabă Dumnezeu.

- Ion.

Caută Dumnezeu în registru:

- Măi, Ioane, dar la mine aici figurează că ţi-am trimis trei bărci de salvare...

 

442 de români au murit în ultimele 24 de ore

Astăzi, în România, la ora 13:00, moment în care se furnizează bilanțul zilnic, la 24 de ore, al infectărilor cu Coronavirus din țara noastră, au fost anunțate 16.743 cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2. A fost record de infectări cu boala dată de coronavirus, în țara noastră.

A fost record și de decese: 442 de persoane au murit din cauza COVID-19, în intervalul 11.10.2021 (10:00) – 12.10.2021 (10:00). 226 bărbați și 216 femei, arată raportul INSP.

Două tinere, dintre cei raportați la decese din cauza COVID-19, ambele de 26 de ani, una din Caraș-Severin, alta din Prahova, și-au pierdut viața în urma infectării cu SARS-CoV-2. Nici una, nici cealaltă nu aveau alte probleme de sănătate și aleseseră să nu se vaccineze.

Peste 58.000 de români s-au vaccinat în ultimele 24 de ore

58.409 persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore. În total 5.823.169 de persoane au fost imunizate de la începutul campaniei, iar 5.566.121 dintre acestea au schema completă de vaccinare. De asemenea, 412.475 de persoane au făcut și doza a treia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel