Adriana Bahmuțeanu, prezentă la protestul din Capitală împotriva restricțiilor: Solidarizez cu ceea ce se spune
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Mai multe persoane s-au strâns să protesteze în Capitală. Este vorba despre un protest împotriva restricțiilor impuse de autorități pentru a ține sub control pandemia de coronavirus. Protestatarii cer ridicarea acestor restricții.

Câteva persoane s-au strâns în Parcul Izvor din capitală pentru a protesta. Protestul a fost organizat pe rețelele de socializare. Proteste au loc și în Sibiu, dar și în alte orașe din țară.

De precizat că protestatarii cer și ca vaccinarea să nu devină obligatorie, în pofida faptului că nu s-a ridicat niciodată problema unui asemenea proiect legislativ.

La protestul din Capitală ia parte și Adriana Bahmuțeanu. 

"În primul rând sunt jurnalist, în al doilea rând, solidarizez cu ceea ce se spune la acest protest. Mi se pare că vaccinarea obligatorie încalcă liberul arbitru, libertatea oamenilor. Ar trebui să ne lase pe noi să alegem dacă dorim sau nu să ne vaccinăm împotriva COVID, nu să ne oblige! Din punctul ăsta de vedere, da, mi se pare că, de un an și ceva, suntem la pușcărie fără faptă cu toții. Și lucrul ăsta trebuie cumva să înceteze, ne-am pierdut toate libertățile, deși nu suntem vinovați cu nimic. Și ce mă mai deranjează sunt măsurile abuzive ale acestui Guvern haotic, care ba cumpără măști neconforme, poliția dă amenzi și terorizează oameni. Deci, mi se pare că trăim într-un haos generalizat! Din motivul ăsta am venit aici.", a spus Adriana Bahmuțeanu la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel