Bahmuțeanu și Prigoană, din nou în pragul divorțului
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
adriana-bahmuteanu-prigoana
adriana-bahmuteanu-prigoana

 În familia lui Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu se pare că a încolțit din  nou sămânța unui scandal. Potrivit Cancan, Silviu Prigoană i-a făcut plângere soției la Protecția Copilului și la Poliție și cere încredințarea de urgență a celor doi minori. Bahmuțeanu și Prigoană au mai divorțat de trei ori în trecut, dar s-au recăsătorit pentru a patra oară acum cinci ani, mariaj în urma căruia s-au născut și cei doi copii.

 Silviu Prigoana a depus, marţi, o plângere la Direcţia de Protecţie a Copilului sector 3, în care o reclamă pe Adriana Bahmuțeanu  că a părăsit căminul conjugal şi cere încredinţarea, în regim de urgenţă a celor doi copii minori, pe care-i au impreuna. Prigoană a făcut o plângere împotriva soţiei şi la Poliţie.

Silviu Prigoană susţine că Adriana Bahmuţeanu a plecat, împreună cu fiii săi, Maximus (5 ani) şi Eduard (2 ani), spre o destinaţie necunoscută, potrivit cancan.ro.

 În schimb, Adriana Bahmuțeanu a declarat că are impresia că lui Prigoană  "i s-a urcat căldura la cap. Eu sunt cu amândoi copiii într-un resort de lângă Bucureşti. Nu mi-aş pune în pericol copiii. Nu ştiu ce l-a apucat şi nu înţeleg cum a depus plângere, când el este plecat din ţară în interes de afaceri".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel