Horoscop, joi, 2 mai 2024
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Pluto își începe retrogradarea în Vărsător. 

Pe 2 mai, Pluto își va începe retrogradarea în semnul Vărsătorului. Pe 21 ianuarie, Pluto a revenit în Vărsător. De menționat că, pe durata retrogradării se va întoarce pentru scurtă durată în Capricorn. Dar, pe 20 noiembrie 2024, Pluto staționează definitiv în Vărsător și va rămâne aici până în 2044. Cu alte cuvinte, toate transformările radicale apărute după 21 ianuarie, în viețile voastre, vor fi reluate.

Berbec

Vei fi mult mai selectiv cu anturajul tău. Alegi să petreci timp doar cu oamenii care împart aceleași principii și valori ca tine. 

Taur

În carieră pot apărea schimbări care să te pună pe gânduri. Nu vei mai putea face aceleași alegeri, ci va trebui să te adaptezi. 

Gemeni

Ce ție nu ți se pare corect, altuia nu-i face! Astrele te încurajează să pui bază pe moralitate și pe corectitudine. 

Rac

Astrele îți recomandă să acorzi atenție suplimentară modului în care îți gestionezi bugetului. Ai nevoie să te abții de la unele cheltuieli. 

Leu

Atitudinea partenerului este una mai dominantă și acest lucru te indispune. Dacă vei comunica deschis cu el, poate afli de ce. 

Fecioară

Grija pentru propria persoană ar trebui să fie principalul tău obiectiv. După ce vei fi tu bine, îi vei ajuta și pe apropiați. 

Balanță

Venus se află în continuare sub influența careului cu Pluto. Vei trece de la o stare la alta fără să ai o explicație în acest sens. 

Scorpion

Cei dragi au impresia că ești bine pentru că vrei tu să îi protejezi. Dar tu, de fapt, nu ai o stare interioară foarte liniștită. 

Săgetător

Astăzi decizi să te ocupi doar de ce este superficial. Nu ai putere să începi discuții profunde sau să interacționezi cu unii oameni intenși. 

Capricorn

Chiar dacă, pe plan financiar, sunt destule preocupări, poți sta liniștit. Sigur te vei descurca! Și vei primi sprijin când și de la cine nu te aștepți!

Vărsător

Pluto retrogradează în semnul tău. Vei începe să fii mai conștient de propria persoană. Fizic, mental și emoțional. 

Pești

Nu te grăbi cu promisiunile pentru că s-ar putea să nu le poți onora. De asemena, fă tot posibilul să nu arunci cu banii în stânga și dreapta. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel