Bădulescu a ÎNCHIS telefonul la Digi24. Ce i-a spus prezentatorului, în DIRECT
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, a închis telefonul la Digi24, după un conflict cu prezentatorul televiziunii de știri. 

Discuția era despre condițiile de carantină din București, în contextul în care un bărbat aflat în carantină a arătat că nu are apă la baie nici ca să se spele pe mâini. Aurelian Bădulescu a transmis ca oamenii să nu se aștepte să fie cazați la patru stele și a susținut că n-a fost apă aprox. o oră și jumătate, din cauza unor lucrări. 

”Am auzit de dvs. din cartier”

Aurelian Bădulescu, vizibil iritat, i-a spus jurnalistului Marius Pancu, de la Digi24, că respectă mai mult românii decât o face el. Întrebat: ”Cum argumentați acuzațiile că respectați mai mult românii decât o fac eu sau trustul la care lucrez?”, viceprimarul a răspuns: ”Doar de dvs. am spus”. ”Mă cunoașteți personal?” l-a întrebat Marius Pancu. ”Nu, am auzit de dvs. din cartier” i-a răspuns Aurelian Bădulescu. ”E o atitudine foarte demnă, d-le Bădulescu, în vreme de pandemie, vă mai invit să ne spuneți cum sunt condițiile la hotelurile dvs” a continuat jurnalistul Digi24, moment în care Bădulescu a închis telefonul. 

”A și închis dl Bădulescu, foarte deranjat de români înțeleg, că au îndrăznit să se plângă de condiții. Carantina nu e o condamnare, nu e o sentință, nu e vina nimănui, nu e culpa nimănui că trebuie să ajungă în carantină, condițiile trebuie să fie decente, să respecte drepturile omului. Nu e un hotel de patru stele, dar când n-ai apă curentă se cheamă că-ți încalcă drepturi fundamentale și dreptul la o viață decentă” a mai spus jurnalistul Digi24. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel