Badea: ”Pe scurt, Mihai era să moară!” Gâdea: ”Nu știu dacă am mai spus vreodată public”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Mihai Gâdea și Mircea Badea
Mihai Gâdea și Mircea Badea
În cadrul unei ediții a emisiunii „Sinteza Zilei” de la Antena 3, Mircea Badea a povestit despre un moment în care Mihai Gâdea a ajuns la spital. 

„Ții minte ce făceam când ne întâlneam cu un doctor, orice doctor? Mai ții minte? Bună ziua, domnule doctor, o rețetă de dormicum nu ne dați și nouă?”, a spus Mircea Badea la Antena 3, urmând hohote de râs.

„Hai să povestim. Pe scurt, Mihai era să moară. Eu alergam prin Herăstrău. Era noapte, ora 2.00. Lui i se făcuse rău, inițial, în emisiune. A venit salvarea, l-au dus la spital, i-au făcut o injecție, l-au trimis acasă. A făcut aproape un fel de șoc anafilactic sau ceva de genul”, a spus Mircea Badea. „Chiar acest șoc, da”, a confirmat Mihai Gâdea. 

„Ce facem? Ce facem? Noroc că domnul Sorin Oprescu, medic, era prin Carrefour la 2.00 și a zis să-l duceți la spital. L-a dus cineva. Repede și eu mă duc la spital. Ajung, era vreo 3.00 dimineața. Doamna doctor se ocupa. Zic ce facem cu colegul? Îi mai băgăm niște perfuzii. Stăteam cu doamna doctor să-l veghem pe cetățean, care era cu perfuzii. Zic: doamna doctor, sigur își revine și după o să vă întrebe, dar vă întreb eu ca să rezolvăm: o rețetă de dormicum dacă ne puteți da și nouă?”, a povestit Mircea Badea. 

Ulterior, Mihai Gâdea a zis: „Nu știu dacă am mai spus vreodată public acest lucru. Eram acolo pe masă, era multă lume în jur. Îl văd pe Sorin Oprescu. Se uită și zice: Ce faci, dormi, mori? La un moment dat, se uită la mine și zice: Ia zi, mă, cum ți se pare doamna doctor, bunuță sau? Dau din cap, zice hai că nu are nimic, luați-l de aici.”
  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel