Badea: Mergem, probabil, în Turcia. Stau în exil, nicio problemă pentru mine. Fac de acolo emisiuni
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Mircea Badea
Mircea Badea
Mircea Badea e plecat din țară într-o vacanță, acesta fiind și motivul pentru care nu a mai apărut la Antena 3 în ultima perioadă. Acesta a făcut declarații, joi seară, în contextul în care Comitetul Național pentru Situații de Urgență a actualizat lista țărilor cu risc epidemiologic ridicat. Pe lângă actualizarea listei, a fost introdusă obligaţia ca, la intrarea în România, persoanele care sosesc din ţările/ zonele/ teritoriile cu risc epidemiologic ridicat să prezinte certificatul unui test negativ RT-PCR pentru SARS-CoV-2, efectuat cu cel mult 72 de ore înainte de data intrării în ţară. 

„Mulți oameni sunt într-o destinație de vacanță. Mulți au stat un an fără să meargă în ceea ce numim o vacanță. Probabil, ați observat că nu mai e Mircea Badea. A plecat și domnia sa într-o scurtă vacanță”, a spus, joi seară, Mihai Gâdea la Antena 3. Ulterior, Mircea Badea a avut o intervenție telefonică în cadrul emisiunii „Sinteza Zilei”.

„Eu nu vreau niciun test! Deci, eu sunt plecat din România. Că aș putea să fac test în aeroport, pe aeroport în România, aia da. Să-mi spui că nu pot să mă urc în avion de România, eu fiind cetățean român, dacă nu am test? Pe bune? Hai să vedem asta!”, a spus Mircea Badea. 

„Deci, tu nu vrei să-ți faci testul sub nicio formă?”, l-a întrebat Mihai Gâdea. „Nu îmi fac niciun test. Absolut nu! Sunt și cu domnul Ciuvică.”

„O să mergem, probabil, în Turcia. Ne primesc acolo, fără probleme. Și facem emisiuni din Turcia”, a mai spus Mircea Badea. „Stau în Turcia, în exil, nicio problemă pentru mine”, a adăugat Mirce Badea.

„Chiar mi se încalcă drepturile! (...) Cum adică să mă împiedici să ajung în țară? Cum adică așa ceva?”, a continuat acesta. 

„Să zicem că mă testez. Și mă urc într-un avion. Piloții sunt testați azi când eu mă urc în avion? Repet: aici nu e vorba despre vacanță, ci despre faptul că eu sunt cetățean al unei țări și nu văd cum, din punct de vedere legal, poți să-mi interzici mie, oricât de specialist ai fi, să mă întorc la mine în țară”, a mai spus Mircea Badea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel