Badea și transformarea Ralucăi Jensen în zână. Ce spune despre Gâdea
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Raluca Jensen, tânăra mamă care și-a fotografiat fetița în timp ce ținea o pancartă cu un mesaj indecent la adresa PSD, s-a transformat brusc în zână. Sau poate așa o fi fost mereu.

După ce Mircea Badea a prezentat imaginea pe post - imaginea care a fost blurată - nu se vedea fața copilei, femeia a început împroșcarea lui cu noroi. Și a lui Felix Rache, deși nu doar ei au prezentat fotografia. Aceasta a circulat în toată presa, doar că victime au căzut fix cei de la Antena 3. Raluca Jensen s-a plâns că fanii postului de televiziune i-au trimis mesaje pline de înjurături.

Greu de preluat postările sale de pe Facebook pentru a vă arăta limbajul pe care îl folosește. Vă las mai jos doar o mostră. Și aceea cenzurată pe alocuri.

[citeste si]

"Mircea Badea este un că*a*. (...) Acest că*a* mi-a spus numele la emisiunea "În gura presei". Acum primesc sute de mesaje în care lumea ne amenință cu violul, bătaie, moarte și așa mai departe. Toate astea pentru că am scris "M**e PSD" pe o pancartă. Well... uite că acum spun M*I* Badea! Pentru ce ai făcut, o să plătești f*t*-te-n cap de m***t obosit! O să te dau la toate ziarele de aici. Ești un jeg și sper din suflet să se întoarcă totul împotriva ta! M ** E!", a scris Raluca Jensen, într-un din mesajele care cu greu pot apărea în ziare. Dar Raluca Jensen nu are o problemă doar cu Mircea Badea, ci și cu oamenii în vârstă care i-au prelut fotografia cu fetița ei. Cu cei mai tineri nu are o problemă: "Dă Duamne să ningă, să înghețe pe jos și să alunece pe gheață toți boșorogii care mi-au scris ceva legat de fetița mea sau au postat poza fetii mele. Dă Duamne să dea toți cu capul de gheață și în timp ce mor...".

Mai jos găsiți și mesajul adresat lui Felix Rache:

(w670)

Apoi brusc, Raluca Jensen s-a transformat în zână. După zecile de postări care conțineau cuvinte vulgare, acum câteva zile, a vorbit despre dramele ei și cum că ar trebui înțeleasă. Cum a avut ea o copilărie urâtă, cu violență, cum s-a îndrăgostit la 21 de ani, a născut, apoi s-a despărțit de tatăl fetiței sale, iar acum duce o viață normală. Citiți AICI povestea.

Mircea Badea a reacționat după transformarea Ralucăi Jensen.

"Acum, dintr-o dată, este zână, este o garofiță care a fost înjurată de niște oameni răi, ea fiind o ființă minunată care doar a pus în brațele fetiței sale o pancartă cu m**e PSD. Este un gest de iubire. (...) Propaganda ne spune astăzi că "tânără mamă a primit sute de mesaje bolnave de ură". Nu vă este totuși scârbă de acești nepoței ai lui Stalin, acești propagandiști jegoși care se pretează la astfel de mizerii? Nu vă este infinită scârbă?", a spus Mircea Badea la "În gura presei".

Raluca Jensen a zis că are doar un război cu Mircea Badea, nu și cu Mihai Gâdea

Raluca Jensen a ținut să precizeze că nu are nimic cu Mihai Gâdea, ci doar cu Mircea Badea. Încă.

"Pentru că am văzut articole despre mine și Gadea, țin să vă spun că nu e vorba de Gadea. Nu el a vorbit despre mine, ci Mircea Badea. (...) Eu nu am o emisiune tv și nu sunt persoană publică. Daca nu spunea Badea cine suntem, nu primeam avalanșa de amenințări si înjurături. Și nici măcar nu și-a cerut scuze... că na', e și el tată. Atât despre acest subiect ca să nu mai încurcăm lucrurile. Gadea nu mi-a făcut nimic, încă", a scris tânăra mamă pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel