Badea, Gâdea, Tucă și Ciutacu, în colecție de mărțișoare Giumbix
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu
WhatsApp

Mircea Badea a prezentat ultimele propuneri pe care le-a primit de la telespectatori pentru mărţişorul Giumbix, care va fi pus în vânzare în curând.

"Avem Giumbicși declinați, așa, pe persoane”, a spus Mircea Badea, prezentând colecția pusă la dispoziție de Alina Alexandra Mihai, care va intra de asemenea în concursul pentru stabilirea mărțișorului Giumbix.

 La propunerea ziarului Jurnalul Naţional, Mircea Badeai-a îndemnat pe telespectatorii săi să facă mărţişoare cu tema "Giumbix".

 "Facem un concurs. Vrem să facem mărţişorul Giumbix, care va fi pus în vânzare şi este unisex. Asta a fost propunerea de Giumbix făcută de Jurnalul Naţional", s-a adresat Badea telespectatorilor săi.

 De unde a pornit povestea Giumbix

Mircea Badea a fost acuzat de președintele ANI, Horia Georgescu, de denigrare şi defăimare. Șeful ANI s-a simţit batjocorit când Mircea Badea a utilizat, la adresa acestuia, în emisiuni, termeni precum „ochelărică” şi „giumbix”.

 Mai mult, realizatorul emisiunii "În Gura Presei" este acuzat că a generat o poziţie vulnerabilă pentru reclamant (Horia Georgescu), cât şi pentru instituţia pe care acesta o conduce (ANI), în procesul de aderare al României la Spaţiul Schengen.

 Badea şi-a exprimat, în stilul caracteristic, nemulţumirea faţă de acuzaţiile aduse de Horia Georgescu.

 "Deci dacă nu veniţi să mă rugaţi, de preferinţă în genunchi, nu intraţi în Schengen. E simplu. GIUMBIX!", a spus Badea, contrariat de faptul că a fost dat în judecată pentru un cuvânt care nici măcar nu există în DEX.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel