Baba Vanga, profeție despre Ucraina pentru anul 2023
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Baba Vanga, profeție despre Ucraina pentru anul 2023 / Foto: Captură video
Baba Vanga, profeție despre Ucraina pentru anul 2023 / Foto: Captură video
Baba Vanga a avut o profeție despre Ucraina pentru anul 2023.

Milioane de oameni din întreaga lume au auzit deja de mai multe ori despre clarvăzătoarea oarbă numită Baba Vanga. Această femeie a prezis multe evenimente foarte importante. Ea este comparată cu medicul și astrologul francez Nostradamus. Spre deosebire de Michel, Baba Vanga a avut și o profeție despre Ucraina pentru 2023, scrie znaj.ua.

Acest lucru a devenit cunoscut datorită arhivelor cu previziune Babei Vanga, descoperite ulterior, care a ajuns pe internet. Din păcate, Vanga nu și-a documentat predicțiile și există multe dispute acerbe cu privire la autenticitatea lor. Cu toate acestea, există o anumită listă de predicții care în timp s-au adeverit. Unele dintre cuvintele Babei Vanga pot fi legate într-o oarecare măsură de războiul din Ucraina. Ea ar fi spus că "sfârșitul confruntării" cade în 2023, iar "calmul și pacea vor veni pe continent".

Baba Vanga, predicție și despre președintele Ucrainei

Baba Vanga a avut o predicție și despre președintele Ucrainei. Potrivit acesteia, președintele se va confrunta cu dificultăți din cauza unor personalități care vor încerca să-l înșele, dar el va rămâne în picioare dacă are răbdare.

Cel mai interesant lucru din aceste cuvinte este că pentru Ucraina, Vanga a presupus că va deveni principalul stat într-o alianță de cinci țări. Oamenii obișnuiți, după ce au suferit o mulțime de necazuri, vor putea în sfârșit să trăiască fericiți.

Diverse surse familiare cu predicțiile Babei Vanga relatează că în Ucraina, potrivit clarvăzătoarei, o femeie poate deveni președinte. Va aduce prosperitate țării, dar nu se știe când se va întâmpla acest lucru.

Sânge negru se va revărsa pe pământurile Ucrainei timp de 7 ani

Există informații și despre o profeție care vorbește despre sângele negru, despre care Baba Vanga ar fi spus că se va revărsa pe pământurile Ucrainei timp de 7 ani, după care ucrainenii vor deveni o națiune influentă.

Baba Vanga a făcut și predicții despre ruși. Potrivit ei, în anii 2000, femeile din Rusia vor da naștere copiilor care vor schimba lumea. Profeția nu spune dacă aceste schimbări vor fi în rău sau în bine, dar este deja evident că rușii au adus multă durere, lacrimi și suferință lumii.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel