Avocatul lui Cherecheș, mesaj pentru edil: Sfatul meu este să se predea
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Avocatul lui Cherecheș, mesaj pentru edil: Sfatul meu este să se predea / Foto: Captură video Antena 3 CNN
Avocatul lui Cherecheș, mesaj pentru edil: Sfatul meu este să se predea / Foto: Captură video Antena 3 CNN
Răzvan Dosanu, avocatul lui Cătălin Cherecheș îl sfătuie pe edil să se predea.

Răzvan Dosanu, avocatul lui Cătălin Cherecheș spune că nu știa despre faptul că edilul are de gând să fugă din țară și că lui primarul din Baia Mare i-a spus că va respecta orice decizie a instanței. Apărătorul a refuzat să spună cine l-a contactat din partea familiei edilului, după fuga lui Cherecheș din țară și îl sfătuiește pe primar să se predea.

"Din păcate nu știu unde se află domnul Cherecheș în acest moment. Ultima oară când eu am discutat cu el a fost joi seară, înainte de soluția de a doua zi de la Curtea de Apel Cluj. Am luat în calcul toate variantele posibile de soluție, adică și o soluție pozitivă de achitare, dar și una negativă de condamnare. Domnul Cherecheș mi-a spus că va respecta hotărârea instanței, indiferent care va fi ea. (...) Cu siguranță nu l-am întâlnit pe acel nepot și nu cunosc niciun fel de detalii. Domnul Cherecheș nu m-a contactat ulterior" a declarat avocatul lui Cherecheș la Antena 3 CNN.

Avocatul lui Cherecheș: Sfatul meu este să se predea

Întrebat ce l-ar sfătui pe edil, acesta a spus: "Sfatul meu ca avocat sigur că este să se predea pentru că în mod cert plecarea dumnealui, dacă se confirmă, nu ne ajută din perspectiva procedurilor legale judiciare pe care deja le-am exercitat și aici mă refer la strămutarea care termen 7 decembrie și la eventuala contestație în anulare care poate fi formulată în termen de 30 de zile, având în vedere incompatibilitatea unuia dintre membrii completului de judecată și măr refer aici la doamna judecător care împreună cu mama dumneaei au formulat denunț la DNA, care au colaborat până la urmă cu DNA în dosarul socrilor domnului Cherecheș și unde starea de incompatibilitate era evidentă.

De altfel, doamna judecător s-a abținut în respectivul dosar, iar declarația de abținere a fost respinsă în mod interesant, motivarea nu a fost dacă decât după ce s-a dat hotărârea în apel ca să nu putem să o vedem și noi înainte. Practic, gândiți-vă că un magistrat din completul care a dat soluția în apel a dat soluția știind că soarta propriei mame depinde de modul în care procurorul de caz va încadra juridic acele negocieri ale mamei timp de două săptămâni cu soacra domnului Cherecheș. Se pare că au existat negocieri timp de aproape 12 zile până la momentul formulării denunțului DNA"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel