Avocata familiei adoptive a Sorinei a închis telefonul la România TV. Scandal în direct
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Sorina-și-procuroarea-Maria-Pițurcă
Sorina-și-procuroarea-Maria-Pițurcă
Avocata familiei adoptive, Clara Istrate, a închis telefonul în direct la România TV. Aceata a făcut declarații în ceea ce privește pașaportul Sorinei și a refuzat să răspundă întrebărilor în contradictoriu adresate de sora Sorinei și de Alexandru Cumpănașu. 

"Sorina va putea pleca împreună cu părinții ei în Statele Unite, în momentul în care i se va elibera pașaportul. Din câte știm noi, pașaportul este reținut, noi nu știm în ce bază, nu ni s-a comunicat, așteptăm să i se elibereze. Din punctul nostru de vedere reținerea acestui pașaport este ilegală sau un refuz de eliberare în mod ilegal pentru că în acest fel se restricționează modul de liberă circulație al acestei minore, care nu este cercetată penal, nu este un infractor, nu execută o pedeapsă, deci nu se încadrează prevederii legii, astfel încât să i se interzică să plece din țară", a declarat avocata familiei Săcărin.

"Deci micuța nu este un infractor, dar a fost luată ca un infractor, nu? Acolo nu este nedreptate și doamna Maria Pițurcă nu este trasă la răspundere. Ea o să lucreze în continuare și o sa ia probabil, în felul acesta și alți copii, da? De ce domnii Săcărin nu au depus plângere împotriva Mariei Pițurcă pentru că au maltratat copilul", a intervenit Adelina Bălănescu, sora Sorinei.

Avocata, către sora Sorinei: Justiția nu se face la televizor

"Nu știu cu cine vorbesc. Sunt opiniile dânsei, poate să și le exprime în mod liber, noi nu suntem de acord cu ce spune dânsa. Doamna Adelina, justiția nu se face la televizor așa cum vreți dumneavoastră. Asupra acestor aspecte se va pronunța instanța, nici eu, nici dumneavoastră, nici doamna Adelina. Vor exista niște judecători și se va pronunța. Dacă vreți să vorbim, să mă întrebați ceva, despre dosare, vă răspund, dacă vreți să avem niște discuții în contradictoriu, vă spun că nu intru în contradictoriu cu dumneavoastră la televizor", s-a apărat avocata. 

În discuție a intervenit și Alexandru Cumpănașu: "Doamna avocată, dacă ați intrat in direct, noi nu suntem la bar aici, adică noi nu suntem într-o sală de judecată în care dumneavoastră să aveți aceleași reguli".

"Este dreptul meu să vă răspund sau nu. Vreți să vorbim pe rând sau nu. Nu vreau să mai intru în contradictoriu, vă urez o zi frumoasă. Am crezut că vreți să vorbim despre hptărârea de astăzi. Dacă nu vă interesează hotărârea de astăzi, mergeți și faceți dumneavoastră ce considerați. La revedere", a mai adăugat Clara Istrate, în direct la România TV, închizând mai apoi telefonul. 

Vezi și: Curtea de Apel Craiova, DECIZIE definitivă în cazul Sorina

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel