Avocat: ”Marele rău se află la CSM”. Blocaj în magistratură
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Oana Stănciulescu a remarcat că situația din justiția românească nu a evoluat foarte mult, de la protestul tinerilor magistrați, de acum cinci ani.

"Îmi amintesc și acum de acum câțiva ani când protestau niște tineri magistrați pe treptele tribunalelor din țară, iar societatea a ieșit în stradă să le apere drepturile. Ne-am gândit, când am văzut acea fotografie cu acei tineri, că vor putea să facă față, să schimbe aceste influențe. S-a întâmplat ceva în acest timp. Nu-i mai vedem, pare că sunt într-un an sabatic.

Poate acum au început să mai apară niște dosare, în rest e liniște totală, iar presiunea pe care așteptam să o pună tinerii magistrați în sistem, acolo unde lucrează, nu am văzut-o”, a remarcat jurnalista Oana Stănciulescu în emisiunea #Rezist pe care o moderează la DC News TV.

Ce spune avocatul Antonie Popescu

"Relele sistemului să știți că le tolerează cei care sunt în punctele nodale ale sistemului. I-am văzut pe scările Palatului de Justiție pe aceia care nu sunt în puncte nodale, ci pe cei care merg și fac ce trebuie în dosare. Mai greșesc, mai îndreaptă alții pe urmă în apel sau în recurs."

Citește mai departe pe dcnewstv.ro>>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel