”Aventură cu 4 stele”. Cristina Țopescu, pentru prima dată într-un reality-show
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Pentru prima oară în foarte mul ț i ani de carieră, Cristina Ț opescu va fi prezentă în postura de concurentă a unui reality-show.  

Fosta prezentatoare a emisiunii ”Dincolo de știri” a avut parte de o vacanță plină de peripeții. Alături de ceilalți participanți, Adriana Trandafir, Carmen Tănase și neobositul Nea Mărin, Cristina Țopescu s-a bucurat de frumusețile Greciei, de peisajele și tradițiile autohtone, dar a trăit și emoțiile concursurilor complet neobișnuite la care a fost nevoită să participe. Printre altele, și-a căutat ”tinerețea” în magazinele de suveniruri, a participat la competiții de băut tsipouro și de mâncat înghețată.

”Nu am înțeles asta cu tinerețea pierdută. Cine spune că am pierdut-o?” a întrebat retoric Cristina Țopescu în momentul în care Cosmin Seleși a anunțat ca temă a unuia dintre concursuri ”tinerețea pierdută”.

Și ea, și Carmen Tănase au fost de acord că provocările la care au fost supuse au fost extrem de solicitante. Dar distracția a fost la cote maxime, mai ales că surprizele veneau la fiecare pas. 

”A fost foarte distractiv și pentru că nu știam deloc la ce să ne așteptăm, nu ne-a spus nimeni absolut nimic, nu cunoșteam niciun detaliu”, a povestit și Carmen Tănase.

Cum va fi pentru Cristina Țopescu prima participare la un reality-show și la ce provocări va trebui să facă față, telespectatorii vor putea vedea în această seară şi mâine, de la 20.30, la Antena 1. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel