AUTOSTRADĂ BUCUREȘTI - BRAȘOV. Anunț în premieră - update
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Mihai Tudose a făcut un anunț bombă: vom avea autostrada București - Brașov. Cel puțin acest lucru își dorește premierul.

"Vă dau o informație în premieră. Am găsit un proiect, la Ministerul Tranporturilor, care încă mai are autorizația de mediu valabilă. Vrem să-l implementăm cât mai repede. Vorbesc de autostrada București - Brașov. Eu am vrut să o facem cu trei benzi pe sens, dar nu se poate pentru că deja este făcut studiul de fezabilitate. Avem determinarea întregului Guvern, a coaliției de guvernare și a întregii populații", a zis premierul la Antena 3.

"Am vorbit chiar ieri cu Banca Mondială pe mai multe proiecte. Nu m-am întâlnit cu Banca Mondială pentru a cere bani. Am solicitat ajutor tehnic. Vă dau un exemplu: autostrada București-Brașov. (...) Am vorbit cu Banca Mondială să facem unitate de management-proiect sub conducerea lor, cu sprijinul lor tehnic și să începem să facem acest lucru", a anunțat Mihai Tudose.

[citeste si]

"Facem o echipă de suport și tot ceea ce înseamnă management de proiect să fie la un organism întreg la minte. Să ne dea specialiștii, pe procedurile lor. Noi spunem: asta e țara, aștia sunt banii. Ei au spus că în circa două săptămâni vin cu specialiștii", a mai spus premierul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel