Data actualizării:
Data publicării:

Update. Autostrada A2, închisă între Fundulea și Fetești din cauza ninsorii și vizibilității reduse 

Autor: Dan Carp | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto cu rol ilustrativ: Pixabay / Franz Roos
Foto cu rol ilustrativ: Pixabay / Franz Roos
O porțiune de peste 30 de kilometri din Autostrada A2 București-Constanța a fost închisă duminică dimineața. 

Update ora 11:30. Autostrada A2 a fost închisă pe sectorul dintre Fundulea și Fetești.

Știrea inițială: 

"Atenție!! S-a închis circulația rutieră pe autostrada A 2, tronsonul kilometric 32 - 64, între localitățile Fundulea (CL) și Lehliu (CL), începând cu ora 08:15, din cauza condițiilor meteo nefavorabile, viscol, ninsoare abundentă și vizibilitate redusă!", anunță Direcția Regională de Drumuri și Poduri București. 

Podul de la Brăila, închis circulației

Și circulaţia rutieră pe podul suspendat peste Dunăre este închisă duminică, între orele 07,00-14,00, din cauza vântului puternic şi a precipitaţiilor abundente, judeţul Brăila aflându-se sub cod roşu de vreme severă, a informat Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Buzău.

"Având în vedere avertizarea cod roşu emisă de ANM, din cauza vântului puternic şi a precipitaţiilor abundente, s-a luat decizia ca circulaţia rutieră pe podul suspendat de la Brăila să se închidă în intervalul orar 7,00-14,00, cu posibilitatea prelungirii, dacă situaţia o impune", se arată în infirmarea DRDP Buzău.

De asemenea s-a luat decizia ca toate drumurile naţionale din judeţul Brăila, cu excepţia celui spre Galaţi, să fie închise circulaţiei preventiv pe perioada codului roşu.

Situație grea și la Constanța

Mai multe autovehicule au rămas înzăpezite pe şoselele din judeţul Constanţa, 17 copaci s-au prăbuşit, iar acoperişurile a două case au fost smulse de vijelie, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile din ultimele ore, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Dobrogea, în urma unei centralizări făcute duminică, la ora 6,00.

De asemenea, toate drumurile judeţene din Constanţa au fost închise, începând cu ora 6,30, a anunţat societatea Drumuri Judeţene Constanţa.

Au fost mobilizaţi peste 60 de drumari care intervin cu circa 30 de utilaje.

Conform ISU, pompierii au executat, până la ora 6,00, peste 30 de misiuni: 17 copaci degajaţi, două autoturisme avariate, două acoperişuri smulse, două microbuze înzăpezite, o cisternă înzăpezită, şapte autoturisme înzăpezite, alte situaţii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel