Austria ne primește cu spațiul aerian în Schengen. Ciucă: Eu tratez totul cu maximă precauție. Mai sunt pași de urmat
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Nicolae Ciucă, președintele PNL, a transmis un mesaj, după ce Austria și-a dat acordul ca România să intre cu spațiul aerian în Schengen.

Nicolae Ciucă, președintele Partidului Național Liberal, a vorbit despre procesul aderării României la Spațiul Schengen, după ce ministrul Afacerilor Interne Gerhad Karner a precizat în această dimineață că este de acord ca România să intre cu spațiul aerian.

„Este o decizie pe care o aşteptăm şi eu îmi doresc ca ea să se finalizeze. De altfel, întreg demersul l-am tratat şi îl tratez în continuare cu maximă precauţie, pentru că mai sunt paşi de urmat. Depindem de procedurile care trebuie derulate la nivelul Consiliului JAI”, a spus Nicolae Ciucă.

„Până în momentul în care nu vedem finalizat procedura, eu cred că structurile implicate, ministrul de Interne, aşa cum am discutat cu dumnealui, în momentul de faţă poartă negocieri, astfel încât să putem să avem finalizată.”, a mai precizat președintele PNL.

CITEȘTE ȘI       -      Austria anunță oficial că ne primește cu spațiul aerian în Schengen. Condițiile puse de Nehammer

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel