Augustin Lazăr, replica dimineții în așteptarea anunțului ministrului Justiției
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Augustin Lazăr
Augustin Lazăr
Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, va anunţa miercuri, de la ora 18:00, rezultatul evaluării procurorului general. Miercuri dimineață, Augustin Lazăr nu a dorit să răspundă întrebărilor jurnaliștilor care îl așteptau de la primele ore.

„Așteptăm întrebările la biroul de presă", a fost replica oferită de procurorul general Augustin Lazăr.

Evaluarea lui Lazăr a fost demarată în data de 25 august de către ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, după ce protocolul încheiat în 2016 între Parchetul General şi Serviciul Român de Informaţii a fost făcut public. Tudorel Toader este așteptat să anunţe miercuri, la ora 18:00, rezultatul evaluării procurorului general, nefiind exclusă nicio variantă.

Amintim că prima dată când Tudorel Toader a vorbit despre evaluarea lui Augustin Lazăr a fost într-un interviu la DC News. Se întâmpla pe 31 iulie.

„Vă dau însă un răspuns de principiu, general valabil: pentru oricare dintre noi, vine o vreme în care este supus evaluării!", a transmis Tudorel Toader la DC News.

Întrebat dacă Augustin Lazăr urmează să fie supus evaluării, ministrul Justiției a adăugat la acel moment: „Mă repet, mă citez. Pentru fiecare dintre noi vine o vreme a evaluării".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel