Aubameyang, bătut de hoți în propria casă. Atacantul Barcelonei a fost victima unui jaf violent
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
Aubameyang, bătut de hoți în propria casă. Atacantul Barcelonei a fost victima unui jaf violent
Aubameyang, bătut de hoți în propria casă. Atacantul Barcelonei a fost victima unui jaf violent
Atacantul Barcelonei, Pierre-Emerick Aubameyang, a fost victima unui jaf violent la domiciliul său la primele ore ale zilei de luni.

Poliția investighează jaful din orașul Castelldefels, în apropiere de Barcelona, la ora locală 01:00, notează BBC.

El Pais a raportat că tâlhari înarmați au pătruns în casă, l-au amenințat pe jucător și pe soția sa și i-au forțat să deschidă un seif și au furat bijuterii.

Aubameyang a fost, de asemenea, bătut în incident.

FC Barcelona a transmis că Aubameyang și soția sa sunt teferi.

Lewandowski, jefuit în timp ce semna autografe, înaintea antrenamentului Barcelonei

Poliţia spaniolă a reţinut un bărbat acuzat că i-a furat ceasul de la mână atacantului polonez Robert Lewandowski, înaintea antrenamentului de joi după-amiază al echipei de fotbal FC Barcelona, informează EFE.

Incidentul s-a produs în jurul orei locale 16:30, în momentul în care Lewandowski a coborât geamul maşinii sale pentru a acorda autografe, în apropierea Centrului sportiv Joan Gamper din Sant Joan Despi.

Bărbatul s-a apropiat de automobilul golgheterului polonez şi i-a smuls ceasul de la mână, iar apoi a fugit, ascunzându-se în zona din apropiere, unde a şi fost găsit de poliţişti.

Hoţul a fost reţinut şi acuzat de furt cu violenţă, iar ceasul atacantului Barcelonei a fost recuperat.

FC Barcelona a obţinut încă 100 de milioane de euro din vânzarea unui pachet de acţiuni

FC Barcelona a anunţat la începutul lunii că va încasa suma de 100 de milioane de euro din vânzarea unui pachet de acţiuni (24,5%) din studioul său audiovizual către compania Orpheus Media, fonduri care vor ajuta la înregistrarea de noi jucători, conform Reuters.

Luna trecută, clubul catalan a vândut deja alt pachet de acţiuni (25%) de la Barca Studios către Socios.com, tot pentru 100 de milioane de euro.

Cu această investiţie, partenerii strategici din Barca Studios arată încredere în valoarea proiectului şi în viitorul conţinutului digital în lumea sportului, se arată într-un comunicat al clubului catalan.

Barca a folosit mai multe mecanisme financiare pentru a creşte veniturile şi pentru a compensa pierderile, a reduce datoria şi a îndeplini regulile fair play-ului financiar din La Liga.

Şeful clubului Joan Laporta, care a prezidat Barca în perioada cea mai de succes (2003-2010), a spus în august 2021 că datoriile catalanilor au totalizat 1,35 miliarde de euro, dintre care 673 de milioane datorate băncilor, notează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel