Au sărăcit bogaţii României
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Gigi Becali
Gigi Becali

Recesiunea nu i-a ocolit pe bogaţii României, Gigi Becali, Silviu Prigoană, Dan Diaconescu, într-un singur an, au sărăcit cu 80 de milioane de euro.

Când spunem că au sărăcit, ne referim la faptul că afacerile nu mai merg ca pe roate. Gigi Becali, pe lângă echipa de fotbal Steaua, se ocupă şi cu afaceri imobiliare, dar vânzările de terenuri nu-i mai aduc profiturile de altădată. Omul de afaceri a scos la vânzare peste 240 hectare în Voluntari, peste 40 hectare în Bucureşti şi peste 100 de hectare în Brăila şi Piteşti. Becali deţine şi companiile, Avicola Iaşi şi Arcom, care au înregistrat şi ele pierderi în ultima vreme, informează Realitatea.

Nici lui Dan Diaconescu, patronul OTV, nu-i merge mai bine. Deşi a câştigat 3 milioane de euro din vânzarea de publicitate, cele 5 firme pe care le are n-au fost deloc profitabile.

În mai 2011, Silviu Prigoană nu avea depozite bancare semnificative, dar avea credite. Valoarea împrumuturilor pe care trebuie să le restituie se ridică la 3 milioane de lei şi peste 5 milioane de euro - sume pentru care există ipoteci bancare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel