Au fost stabilite semifinalistele Cupei Mondiale Under 17
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp

Brazilia, gazda Cupei Mondiale de fotbal rezervate jucătorilor sub 17 ani, s-a calificat în semifinalele acestei competiţii, învingând cu scorul de 2-0 selecţionata Italiei, luni, pe Estadio Olimpico Pedro Ludovico din Goiania.

Fără starul său Talles Magno, accidentat, naţionala "Canarinha" s-a impus prin golurile înscrise în prima repriză de Patryck (6) şi Peglow (40).

Brazilienii, campioni mondiali Under-17 în 1997, 1999 şi 2003, vor înfrunta joi în penultimul act reprezentativa Franţei, care a dispus la rândul ei în sferturile de finală, cu scorul de 6-1, de formaţia Spaniei, într-un meci disputat pe aceeaşi arenă şi arbitrat de românul Istvan Kovacs.

Duminică, în primele două meciuri din sferturile de finală, Olanda a dispus cu 4-1 de Paraguay, în timp ce Mexicul a învins la limită, cu 1-0, naţionala Coreei de Sud.

Rezultate - sferturi de finală:
Duminică (la Cariacica)
Olanda - Paraguay 4-1
Au marcat: Hoever (30), Hansen (40), Braaf (78), Unuvar (86), respectiv Duarte (45+1).

Mexic - Coreea de Sud 1-0
A marcat: Avila (77).

Luni (la Goiania)
Franţa - Spania 6-1
Au marcat: Kouassi (21), Mbuku (36), Lihadji (46), Pembele (54), Rutter (59) şi Aouchiche (90+3) pentru învingători, respectiv Valera (9).

Brazilia - Italia 2-0
Au marcat: Patryck (6), Peglow (40).

Joi sunt programate semifinalele Mexic - Olanda şi Brazilia - Franţa, ambele pe stadionul Bezerrao din Gama, în apropiere de capitala Brasilia.
AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel