Au fost înmormântați cei trei copii decedați în incendiul din București. Imagini emoționante
Data publicării:
Autor: Dan Carp
WhatsApp
Sâmbătă a avut loc înmormântarea celo trei copii care au decedat în incendiul din Sectorul 5 al Capitalei. Imaginile au fost emoționante. 

Familia a cumpărat coroane pe care le-a pus în trăsuri ce au fost trase de armăsari. La înmormântare a venit și tatăl, care în momentul producerii tragediei se afla la muncă în Germania. 

"Mi se pare ceva tragic. Nici nu pot să realizez. Nu știu ce e în sufletul oamenilor ăstora. Să înmormântezi trei copii deodată... Nu se poate așa ceva. Erau singurii și toți trei odată este durere mare," a spus o persoană care a asistat la înmormântarea de astăzi. 

"Este o foarte mare tragedie. Tatăl era plecat în Germania, iar oamenii ăștia au avut bani. Noi venim cu tot ce trebuie pentru morții noștri. Oamenii au suportat absolut toată cheltuiala," a spus o altă persoană. 

2. -imagine fara descriere- (2_85354400.jpg)

Cazul celor trei copii din Sectorul 5. Mama nu era acasă în momentul izbucnirii incendiului 

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă în cazul celor trei copii care au decedat, marţi dimineaţa, după ce patul în care se aflau a fost cuprins de flăcările unui incendiu produs la o locuinţă din Sectorul 5.

Totușin, din câte se pare, femeia nu se afla acasă în momentul producerii tragediei, contrar celor declarate anterior. Aceasta s-ar fi aflat la o vecină. 

"În vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs evenimentul, cercetările au fost preluate de Serviciul Omoruri, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, şi sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă", informa Direcţia Generală a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB)/ 

"La data 31 ianuarie, în jurul orei 5,37, poliţiştii DGPMB - Secţia 19 au fost sesizaţi, prin 112, cu privire la faptul că la o locuinţă, din Sectorul 5, ar fi izbucnit un incendiu.

La faţa locului s-au deplasat echipaje de pompieri, precum şi poliţişti din cadrul secţiei menţionate, care au demarat investigaţiile.

După lichidarea incendiului, trei minori, cu vârste de 2, 3 şi 6 ani, au fost declaraţi decedaţi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel