Ați mâncat vreodată ciorbă de murături? Poate sună ciudat, dar e delicioasă și gata în 15 minute
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto ilustrativ
Foto ilustrativ
Ați mâncat vreodată ciorbă de murături?

Poate sună ciudat, dar e delicioasă și se prepară în doar 15 minute.

Ingrediente

500 g murături asortate 

1 ceapă medie 

1 ardei gras 

1 morcov 

1 bucată de țelină 

1 rădăcină de păstârnac

2 cartofi

2 roșii în bulion

 

Mod de preparare

 

Taie murăturile cuburi și pune-le la fiert în 2,5 litri apă. După 20 de minute, adaugă ceapa, ardeiul gras, morcovul, țelina și păstârnacul, pe care le-ai tocat mărunt. După alte zece minute, poți adăuga cartofii tăiați cubulețe.

Potrivit retetepractice.ro, după ce au fiert și cartofii, adaugă cele două roșii din bulion. Lasă ciorba de murături să mai dea în câteva clocote, apoi închide focul și servește-o cu smântână și verdeață.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel