Data publicării:
Ați mâncat vreodată ciorbă de murături? Poate sună ciudat, dar e delicioasă și gata în 15 minute
Foto ilustrativ
Ați mâncat vreodată ciorbă de murături?
Poate sună ciudat, dar e delicioasă și se prepară în doar 15 minute.
Ingrediente
500 g murături asortate
1 ceapă medie
1 ardei gras
1 morcov
1 bucată de țelină
1 rădăcină de păstârnac
2 cartofi
2 roșii în bulion
Mod de preparare
Taie murăturile cuburi și pune-le la fiert în 2,5 litri apă. După 20 de minute, adaugă ceapa, ardeiul gras, morcovul, țelina și păstârnacul, pe care le-ai tocat mărunt. După alte zece minute, poți adăuga cartofii tăiați cubulețe.
Potrivit retetepractice.ro, după ce au fiert și cartofii, adaugă cele două roșii din bulion. Lasă ciorba de murături să mai dea în câteva clocote, apoi închide focul și servește-o cu smântână și verdeață.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
Ascultă articolul în limba română Listen to the article in English Écoutez l'article en français Playlist audio - ascultă toate știrile