Atenție șoferi. Vizibilitate redusă pe autostrăzile A2 și A4
Autor: Alexandru Ichim | Publicat pe: 24 feb, 19:38
Foto cu caracter ilustrativ. Sursa: Pixabay.com
Ceață densă pe autostrăzile A2 și A4. Polițiștii trag un semnal de alarmă și le recomandă șoferilor să circule cu prudență. 

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (19:00), pe A2 București - Constanța,  traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ceaţă densă, vizibilitatea fiind, pe alocuri, sub 100 de metri.

De asemenea, tot în condiții de vizibilitatea redusă sub 250-300 de metri se circulă și pe întreg tronsonul kilometric al autostrăzii A4 Ovidiu – Agigea. 

Recomandările polițiștilor 

”Pe timp de ceaţă, în afară de reducerea vitezei, mărirea distanţei în mers şi folosirea corespunzătoare a luminilor, în ceea ce priveşte autostrăzile trebuie respectate şi alte reguli specifice:

- nu opriţi pe benzile de circulaţie şi pe banda de urgenţă!

- în cazul unei pene sau defecţiuni tehnice, porniţi luminile de avarie, echipaţi-vă cu vesta reflectorizantă, scoateţi pasagerii din autovehicul în afara părţii carosabile şi amplasaţi triunghiurile reflectorizante, unul după celălalt, la distanţe mai mari!”, se arată într-un comunicat de presă. 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro