Bărbați, păziți-vă slipul! Un pește atacă sub centură
Data publicării:
Autor: florin, Florin Pupăză
WhatsApp
peste-pacu
peste-pacu

Bărbaţii au fost avertizaţi să nu înoate goi în mare, după ce o nouă specie de peşte a fost găsită în ape. Este vorba despre o specie care atacă turiştii şi muşcă de...testicule, potrivit Daily Mail. Descoperirea a avut loc în Suedia.

Acest peşte se numeşte Pacu, are "dinţi" şi poate cântări până la 25 de kilograme. În 2012 a fost găsit în lacul Lake Lou Yaeger din Illinois. Administratorul lacului a trimis peştele, care semăna cu un piranha, şi care a fost prins de un pescar local, la Departamentul de Resurse Naturale ale statului Illinois, unde a fost identificat ca fiind specia Pacu. A doua zi încă un Pacu a fost văzut în apele lacului.

Interesant este faptul că Pacu mânâncă în general nuci, vegetaţie acvatică şi melci, şi nu reprezintă de obicei un pericol pentru oameni. Oamenii de ştiinţă consideră însă că specia a „evoluat” într-un mod îngrijorător.

Însă localnicii din Papua New Guinea nu sunt de aceeaşi părere. Acolo Pacu este cunoscut drept "devoratorul de testicule". Potrivit Huffington Post, în 2011 doi pescari au murit din cauza hemoragiei severe, după ce „ceva din apă le-a muşcat testiculele”.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel