Ateliere de povești și întâlniri cu medici pentru copiii din Sectorul 6
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
O nouă săptămână vine cu o altă șansă ca bunicii din comunitate să le citească basme și poezii copiilor tăi.

Așa cum deja te-am obișnuit, în fiecare zi de miercuri, între orele 10.00 – 12.00, cele două sedii ale magazinelor SocialXchange, din Calea Crângași nr. 3 şi, respectiv, Aleea Lunca Cernei nr. 6A, îi aşteaptă pe copii la întâlnirea cu eroi extraordinari, locuri îndepărtate şi aventuri fantastice. Vocea care îi poartă pe cei mici în alte lumi aparține seniorilor din cadrul Cluburilor de Seniori Sector 6.

În această miercuri, 17 iulie, "Atelierul de Povești" primește întăriri! Prinților și prințeselor li se alătură alte personaje menite să le facă prichindeilor vacanța mai frumoasă și sănătoasă: medicii! La magazinul caritabil SocialXChange Crângași, Andrei Niță, medic stomatolog și Adriana Mateescu, medic pediatru, îi vor introduce pe cei mici în lumea educației medicale. Se vor purta discuții despre igienă, despre ce alimente îi vor ajuta să crească mari și sănătoși, cum pot preveni accidentele și cum medicul pediatru poate deveni prietenul lor cel mai bun.

O altă discuție importantă va avea loc la magazinul caritabil SocialXChange din Drumul Taberei, acolo unde se va căuta un răspuns la întrebarea: "Cu ce înlocuim gadgeturile?" Împreună cu părinții prezenți la atelier, specialiștii Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 vor pune pe hârtie toate variantele pe care cei mari le au la dispoziție pentru a-i convinge pe copii să renunțe mai ușor la lumea virtuală în favoarea celei reale.

Pentru înscrierea în program puteți suna la numerele de telefon 0371.525.427 sau 0725.600.885 (Magazin SocialXChange Crângaşi), 0371525992 sau 0738.191.804 (Magazin SocialXChange Drumul Taberei), sau puteți scrie la adresa de email [email protected].

În paralel cu "Atelierul de poveşti", Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 organizează în fiecare zi de miercuri şi un târg de carte în aer liber, în faţa celor două sedii amintinte mai sus.

O măsuţă sau un raft pline cu volume din literatura pentru toate vârstele şi gusturile îi vor aştepta pe cititorii care pot intra în posesia operei dorite prin intermediul unei donaţii constând în produse de strictă necesitate.

Conform principiului de funcţionare a magazinului, donaţiile vor ajunge la persoane sau familii care se confruntă cu probleme finanaciare, dar numai în schimbul prestării unor activităţi de muncă în folosul comunităţii.

Pentru mai multe informaţii, puteţi vizita pagina web a magazinului socialxchange.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel