Atac într-un parc din Franţa. Mai multe persoane, printre care şi copii, au fost înjunghiate
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
Şase copii şi un adult au fost răniţi într-un atac cu un cuţit într-un parc din Annecy, Franţa. 

Un bărbat înarmat cu un cuţit a atacat un grup de copii cu vârsta de aproximativ 3 ani joi dimineaţă, într-un parc aflat în apropierea lacului Annecy, conform Mirror

Suspectul "a fost arestat datorită intervenţiei rapide a forţelor de securitate", a declarat Gerald Darmanin, ministrul de Interne al Franţei, care a mai spus şi că "mai multe persoane, inclusiv copii, au fost rănite. E vorba de un singur bărbat care a acţionat în acest sens, în parcul din Annecy". 

Antoine Armand, membru al Parlamentului din Haute-Savoie, a spus că atacul este abominabil. 

"Atac abominabil cu cuţitul asupra unor copii într-un loc de joacă din Annecy. Ştim foarte puţine despre caz, dar ofer tot sprijinul meu victimelor, rudelor, forţelor de securitate. Vă păstrez în gând pe toţi", a spus Armand. 

Prognosticul este rezervat pentru trei dintre victime.

Premierul francez Elisabeth Borne se va deplasa la locul atacului.

După acest atac, deputaţi şi membri ai guvernului francez au ţinut joi un minut de reculegere în Adunarea Naţională (camera inferioară a parlamentului de la Paris), scrie Agerpres. 

Potrivit identităţii declarate de către agresor, acesta este de naţionalitate siriană, solicitant de azil şi nu era cunoscut ca având antecedente penale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel