Atac armat în SUA. 10 persoane împușcate, 4 morți. Suspectul, căutat de Poliția din California
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Foto ilustrativ
Foto ilustrativ
Cel puțin 10 persoane au fost împușcate și 4 dintre ele au fost ucise la o petrecere din orașul Fresno, California, potrivit CNN.

Victimele se aflau în curtea unei locuințe împreună cu prietenii. La un moment dat, un suspect necunoscut s-a apropiat și a deschis focul, a declarat Bill Dooley, reprezentant al Poliției Fresno, în timpul unui briefing de presă. 

Poliția a fost alertată duminică seara, în jurul orei 8 p.m, raportând-se că mai multe persoane au fost împușcate, potrivit șefului adjunct al poliției Fresno, Michael Reid. Acesta a precizat că au fost aproximativ 35 de persoane în locuință. În acest moment al anchetei, nu există niciun indiciu că suspectul a cunoscut victimele. "Vom face tot ce putem pentru a afla cine sunt făptașii și a-i aduce în justiție. Inima mea este alături de familiile îndoliate" a mai declarat Michael Reid.

Nu există informații sau descrieri ale vehiculelor suspecte. Poliția merge ușă în ușă în căutarea unor înregistrări de pe camerele de supraveghere, dar și pentru a culege informații de la posibili martori pentru a avea cât mai multe detalii despre suspect, a mai spus Bill Dooley.

Știrea este în curs de actualizare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel